Tag Archives: милионери

(ФОТО) Среќници: Го средувале таванот и пронашле богатство вредно милиони фунти!

Едно семејство од Велика Британија преку ноќ ќе станат милионери откако на таванот пронашле индиско богатство. Се верува дека артефактите во Беркшир ги донел нивниот предок, офицер во британската војска, кој ги земал од палатата Тип Султан, после поразот на славниот индиски борец за слобода од Војводата од Велингтон во …

Повеќе »