Tag Archives: македонски игран филм

(ФОТО) Започна снимањето на македонскиот игран филм „Ефектот на среќа“

Филмот ја следи приказната на младата Леа, која се бори за своето здравје и преиспитувајќи го својот живот почнува невообичаена потрага по среќата… Денеска во Скопје почна снимањето на македонскиот игран долгометражен филм „Ефектот на среќа“ – урбана драма за универзалната потрага по среќа и барањето на смислата на животот. …

Повеќе »