Tag Archives: луксуз

(ГАЛЕРИЈА) Само 29 метри квадратни се сосема доволни за живот, ако знаеш како да ги искористиш

Обично кога некој ќе ви понуди станче од 30 квадрати, во глава си правите слика дека животот во него ќе биде неподносливо неудобен. Но, со вешти идеи и 29.те метри квадратни може да станат луксузно царство. Конкретно во ова станче во Санкт Петерсбург спалната е одвоена како посебна дрвена коцка, …

Повеќе »