Tag Archives: лични

7. работи кои никому не треба да ги објаснувате

Заради изгледот или местото каде што сте решиле да живеете, како и фактот дека не сте во врска, не треба да објасните некому. Се работи за вашиот живот – вашата работа. 1. За вашата љубовна врска Само вие можете да одлучите каква врска ќе ве направи среќна. Не дозволувајте никој …

Повеќе »

Пет навики од кои мора да се ослободите ако сакате да сте среќни

Понекогаш сами себе сме си најлоши непријатели, но не е секогаш лесно да се дефинира што точно правиме погрешно и што нè спречува. Пораките кои сами себе си ги зборуваме може да имаат големо влијание врз нашиот изглед, расположение и среќа. Ако не се чувствуваме добро, време е едноставно да …

Повеќе »