Tag Archives: канал тлц

(ФОТО) Сакале уште едно дете па добиле петорки – Неделно менувале по 420. пелени!

Адам и Даниеле Базби од Хјустон се грижеле дека повеќе нема да можат да имаат деца откако биле наречени неплодни додека се обидувале да ја зачнат ќерка Блејке. Тие поминале низ процес на оплодување, што е слично на третманот со ИВФ. Даниеле останала бремена и го родила девојчето Блејке. Потоа …

Повеќе »

Неделна програма на каналот ТЛЦ, од 16. до 22. јуни

САБОТА 16 ЈУНИ 2018 05.00 Фамозни невести 08.00 90 дена до венчавка 11.00 Мојата голема ромско американска венчавка 13.00 Спасување селски куќи 14.00 Премиера-Исцелител 15.00 Уште една жена за нашиот маж 16.00 Мојата дебелина ме убива 17.00 Мојот прв дом 18.00 Сакам,посакувам или бегам 19.00 Медиум од Лонг Ајленд 20.00 …

Повеќе »

(ФОТО) Ексклузивно интервју со исцелителот Чарли Голдсмит:„Можам да им помогнам на луѓето кои се до мене, но и на оние кои се далеку!“

„Исцелител“ е нова интригантна документарна серија на ТЛЦ каналот, која го следи животот и работата на исцелителот Чарли Голдсмит, кој воедно ја шири свеста за своите извонредни способности за лечење. Чарли има дарба за лечење со помош на својот ум, им помага на луѓето да се ослободат од болката, додека …

Повеќе »

Неделна програма на каналот ТЛЦ од 2. до 8. јуни

САБОТА 02 ЈУНИ 2018 05.00 Одбери ја идеалната венчаница 08.00 90 дена до венчавка 11.00 Мојата голема ромско американска венчавка 13.00 Спасување селски куќи 14.00 Премиера-Исцелител 15.00 Бебето менува се 16.00 Мојата дебелина ме убива 17.00 Мојот прв дом –Потрага по таинствена локација 18.00 Сакам,посакувам или бегам 19.00 Медиум од …

Повеќе »

(ФОТО) Неделна програма на каналот ТЛЦ од 26. мај до 1. јуни

САБОТА 26 МАЈ 2018 05.00 Одбери ја идеалната венчаница 08.00 90 дена до венчавка 11.00 Матурски танц 13.00 Спасување селски куќи 14.00 Премиера-Која е идеалната вежба за тебе? 15.00 Бебето менува се 16.00 Смртно болен 17.00 Мојот прв дом –Модерна историја 18.00 Сакам,посакувам или бегам 19.00 Моето семејство од 1400 …

Повеќе »

(ФОТО) „Нeјт и Џеремаја доаѓаат напомош“ – од сабота 12. мај во 21 ч. на TLC

Дизајнерскот дуо, Нејт Беркус и неговиот сопруг Џеремаја Брент, во новата сезона на серијата на каналот TLC, го менуваат животот на луѓето кои се впуштаат во реновирање на домовите. Понекогаш луѓето што се впуштаат во реновирање се наоѓаат во стапицата, бидејќи немаат пари пред крајот на работата или имаат конфликти …

Повеќе »