Tag Archives: изменетите икспериа и компакт

Sony ги претстави „радикално“ изменетите Xperia XZ2 и XZ2 Compact

Sony го претстави својот најнов адут на пазарот со паметни телефони и неговата „помала копија“ – станува збор за телефоните Xperia XZ2 и XZ2 Compact. Sony одлучи радикално да го промени својот досегашен изглед на телефони, повеќе насочувајќи се кон сјајот, заобленоста, стаклото и малите рабови, отколку кон острите карактеристични …

Повеќе »