Tag Archives: импулс

FUNK SHUI ќе го промовираат своето прво издание „Импулс“!

Промоцијата на првото издание на FUNK SHUI со наслов „Импулс”ќе се одржи на 25-ти април, во Станица 26. На промоцијата, Лука, Давид и Мики во живо ќе ги изведат новите два сингла- „Стаклени нозе” и „Виулица / Сомнежи?” кои се дел од новиот албум на FUNK SHUI кој е во …

Повеќе »