Tag Archives: хороскоп

Ева кои хороскопски знаци најмногу ги привлекувате (на основа на вашиот знак)

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… НЕКОИ Хороскопски знаци природно се привлекуваат посилно од другите. Во зависност од тоа кој хороскопски знак сте, за некои луѓе сте привлечни, најмногу заради вашите карактерни црти. Еве кои …

Повеќе »

НИМ НЕ ИМ СЕ ЗАМЕРУВАЈТЕ: Ова се најопасните знаци на Зодијакот!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Раковите се склони на насилство во моментите на целосно ментално растројство, Биковите обично работат сами и не кажуваат никому за тоа, а повеќе сакаат работни места со мала работа, …

Повеќе »

Овие хороскопски знаци често лажат во врските

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Луѓето лажат од различни причини. Некој го прави тоа за да избегне конфликт, некој за да не повреди други, а некој за да излезе од неволја. Сепак, проблемот се …

Повеќе »

Ова се најголемите заводнички во хороскопот

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Припаднички на некои знаци на Зодијакот ги освојуваат мажите многу полесно од другите. Припадниците на посилниот пол побрзо паѓаат на нивниот шарм и каде и да се појават привлекуваат …

Повеќе »

Според податоците на Tinder, ова се најкомпатибилните хороскопски знаци за љубов

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Се чини дека Tinder, најпознатата апликација за состаноци што ја користат многу луѓе (од цел свет) , може да знае кои хороскопски знаци се совршени едни за други. Компанијата …

Повеќе »

Што од 2. септември ни донесува полната Месечина во Риби?

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Месечината во Риби е малку романтична, но и емотивна, така што сите наши чувства ќе бидат пренагласени. Во зависност од знакот, сите ќе го доживееме неговото влијание поинаку, но …

Повеќе »

Овие три знаци се најголеми хедонисти во зодијакот – уживањето им е приоритет!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Хедонистите се насочени кон потрагата по задоволство и тоа е нивниот приоритет. Тие се сензуални, препуштени на себе и му даваат поголема вредност на задоволството. Ако ги следите правилата, …

Повеќе »

Ова се трите најсимпатични знаци во хороскопот

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… НЕКОИ хороскопски знаци се посимпатични и понежни од другите,и прават посебен напор да создадат пријатна атмосфера за сите, а овие три се во првите редови. Ова се трите најсимпатични …

Повеќе »

Пет најемотивни хороскопски знаци – некои ќе ве изненадат!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Овие пет хороскопски знаци нема лесно да ги заборавите, ако ги повредите. Тие ги доживуваат емоциите многу подлабоко од другите, иако за некои од нив никогаш не би го …

Повеќе »