Tag Archives: гладни

Вакви херои ни требаат: Човек кој се бори со гладот и сиромаштијата во Македонија и помага на медицински работници, полицајци…

На страницата „Херои на 2020.“ на Фејсбук, Јасна Милкиќ го предлага отец Оливер Петровски а тоа го образложува на многу едноставен, но длабок, начин: СУПЕРХЕРОЈ за мене е Отец Oliver Petrovski Човек кој и пред пандемијата се бори со гладот и сиромаштијата во Македонија. Кој се грижи за медицинскиот персонал …

Повеќе »