Tag Archives: фокус

(ВИДЕО) Продава стар Форд и снимил фантастична реклама

Продавањето стар автомобил денес станува сè потешко, па затоа некои се одлучуваат за радикални мерки. Најлесен начин е откупот на возилото, но тогаш свесно ќе изгубите значителна сума пари. Продажбата преку реклами може да трае со недели или дури месеци, сè додека не налета вистинскиот купувач. Снимката и објавувањето видео …

Повеќе »

(ВИДЕО) Фчерашни во школо за фокус и концентрација

Како влијае поскапувањето на дизелот на едно македонско семејство? Анализата ја направи кој, ако не екипата на „Фчерашни новости“. Еве што друго последни ќе дознаете во недела: – Фчерашни во школо за фокус и концентрација – Штрајк ја тресе чевларската индустрија – Каква фризура ќе има Јелена? Во недела од …

Повеќе »