Tag Archives: ефектот на среќа

(ФОТО) „Ефектот на среќа“: Потрагата по среќата за себе а не за клик!

Повеќе од две недели екипата која работи на филмот „Ефектот на среќа“ (The happiness effect) во режија на Борјан Зафировски снима приказна за универзалната потрага по среќа на различни локации низ Скопје и Охрид, а во моментов се работат сцени во студиото на Fx3x. Главните ликови во ова остварување ги …

Повеќе »

(ФОТО) Започна снимањето на македонскиот игран филм „Ефектот на среќа“

Филмот ја следи приказната на младата Леа, која се бори за своето здравје и преиспитувајќи го својот живот почнува невообичаена потрага по среќата… Денеска во Скопје почна снимањето на македонскиот игран долгометражен филм „Ефектот на среќа“ – урбана драма за универзалната потрага по среќа и барањето на смислата на животот. …

Повеќе »