Tag Archives: донации

Нова мобилна апликација ДОНАЦИИ

Здружението “Хуманост без граници” Прилеп и сајтот www.donacii.mk, со задоволство Ве известуваат дека на Google Play store и Apple App store објавена е мобилната апликација ДОНАЦИИ достапна за сите телефони кои имаат Android или IOS оперативен систем. Апликацијата ги прикажува сите активни апели за помош за лекување за кои има …

Повеќе »