Tag Archives: документарен филм

Стивен Спилберг: „Во школо ме малтретираа и ме исфрлија од Колеџ!“

А, сега е еден од најдобрите режисери но и најбогати луѓе во светот… „Кога за вас ќе снимат документарен филм кој ќе се прикажува на еден од најпрестижните филмски фестивали знаете дека во животот сте направиле добра работа“ вели Спилберг. Детали од животот на врвниот режисер и неговиот пат до …

Повеќе »