Tag Archives: детоксикација

Направете ЧАЈ ОД КРОМИД: Може да ги ублажи кашлицата, главоболката и настинката

Многу лесно се подготвува Овој чај може да се пие секојдневно, во поголеми количини. Одличен е за ситуации во кои сакате да го избегнете мирисот на кромидот и да ги искористите сите лековити својства на оваа билка. Подготовка: Исечете го кромидот со средна големина на 4 дела и покријте го …

Повеќе »

Руски третман за детоксикација на ЛИМФНИОТ СИСТЕМ: Тајната е во само една состојка!

Нерамнотежа и дисфункција на лимфниот систем се јавуваат поради лошиот однос на самите нас кон сопствениот организам. Силен имунолошки систем не може да опстане без силен лимфен систем, особено во период на вирусна пандемија и слабеење на организмот поради употреба на силни антибиотици. Лимфниот систем игра клучна улога во овој …

Повеќе »