Tag Archives: дарко рундек

АВАЛОН НАЈАВУВА: Херојот на нашето време, Дарко Рундек, конечно во Охрид – OPEN AIR

По ослободувањето „на границите“ за концерти АВАЛОН продукција со ново соопштение: „После концертот на Амира Медуњанин задоволство ни е да ви го најавиме нашиот втор проект во Античкиот театар во Охрид. На 15-ти август ќе настапи Дарко Рундек со својата екипа којшто конечно ќе има концерт на вистинското место како …

Повеќе »

И’ Дарко Рундек на SKOPJE CALLING – во иста вечер со Тексас“

Забележете си го денот 23. јуни бидеќи тој ден на SKOPJE CALLING ќе имате двојно, неверојатно задоволство… Конечно дојде време Дарко Рундек и екипата да се појават во Скопје во вистинско време и на вистинско место. „Огромно задоволство ни е да ви најавиме дека еден од најголемите фаворити на сите …

Повеќе »