Tag Archives: астро

Дневен хороскоп за вторник, 07.04.2020: Понекогаш е тешко да се подвлече линија или да се стави знак за еднаквост помеѓу гласот на разумот и неконтролираните емоции…

Овен Љубов: Партнерот не ја разбира вашата чудлива природа, бидете трпеливи и не правете погрешни работи. Работа: Ако премногу верувате во тоа што се случува околу вас, ве очекува стапица или деловно-финансиски неуспех. Здравје: Важно е да чувствувате психолошко олеснување. Бик Љубов: Намерно одложувате да се соочите со некои ситуации …

Повеќе »

Дневен хороскоп за понеделник, 06.04.2020: Возбудени сте од промените во вашиот личен живот или расположението што го препознавате кај…

Овен Љубов: Важно е да се биде во позитивно опкружување. Изберете го внимателно вашето друштво за излегување или за интимна доверба. Работа: Имате добра идеја, но некој се обидува да ја ограничи вашата улога и влијание врз понатамошниот тек на деловниот аранжман. Здравје: Сочувајте го вашиот дух смирен и јаката …

Повеќе »

Дневен хороскоп за недела, 05.04.2020: Нема причина да го прикривате вашето нерасположение пред личноста која добро ги знае вашите доблести или слабости…

Овен Љубов: Во средбата со саканата личност, осмислете забава која одговара на заедничките потреби и вкусови. Посакувате емотивно врзување. Работа: Ако се грижите за подобрување на вашата врска со деловните партнери, прифатете нечиј совет и сменете ја стратегијата. Здравје: Важно е да ги усогласите мислите и чувствата. Бик Љубов: Уживајте …

Повеќе »

Дневен хороскоп за сабота, 04.04.2020: Нема причина да се однесувате премногу строго, прифатите нечие извинување…

Овен Љубов: Некој ве доведува до ново емотивно искушение. Вие смислувате одговор или како треба да се однесувате со вашата сакана личност. Работа: Сето тоа се сведува на принципот на земање или давање, а она што го добивате има висока цена и бара многу труд. Здравје: Избегнувајте импулсивно однесување, опуштете …

Повеќе »

Дневен хороскоп за петок, 03.04.2020: Работите можат да бидат поубави, под услов да изгледате доволно инспиративно…

Овен Љубов: Умеете да освоите нечии симпатии, не дозволувајте да ви недостасува имагинација или инспирација. Вашиот партнер внимателно ве набудува. Работа: Некој ја поттикнува вашата љубопитност и желба за ново знаење. Прифатете корисна идеја која ги проширува деловните можности. Здравје: Направете нешто во прилог на поубавиот изглед, тоа ќе ве …

Повеќе »

Дневен хороскоп за четврток, 02.04.2020: Не дозволувајте некој да ве спречува во вашата волја и право на емотивен избор…

Овен Љубов: Понекогаш поставувате строги услови или погрешни прашања. Партнерот не сака да ве повреди, туку бара начин да се заштити. Работа: Планот што упорно се обидувате да го постигнете не е најдобро решение. Не ги затворајте очите пред фактите. Здравје: Изгледате напнато, ќе ви годат некои од техниките за …

Повеќе »

Дневен хороскоп за среда, 01.04.2020: Важно е да го направите она што сметате дека ќе ви донесе големо олеснување…

Овен Љубов: Ситуациите и деталите на кои обрнувате внимание минуваат незабележано кај вашата сакана личност. Имате различни критериуми. Работа: Потребни ви се сигурни соработници, само кога имате слични афинитети можете да остварите деловно придвижување. Здравје: Важно е да акумулирате позитивна енергија, да обрнете внимание на духовната содржина. Бик Љубов: Изгледате …

Повеќе »

Дневен хороскоп за вторник, 31.03.2020: Коментарите што ги слушате имаат позитивен ефект врз вашата самодоверба и ве поттикнуваат на добро расположение…

Овен Љубов: Индиректно се обидувате да влијаете на нечија одлука. Блиско лице го забележува вашето латентно незадоволство. Работа: Вие не можете да ги решите деловните проблеми над утврдениот протокол, но докажувањето правда не е ваша примарна цел. Здравје: Избегнувајте непријатни ситуации и нови возбудувања. Бик Љубов: Нема причина да критикувате …

Повеќе »

Дневен хороскоп за понеделник, 30.03.2020: Потребно е толку малку за среќа, кога вашите желби и мисли се поврзани…

Овен Љубов: Нема причина да верувате во спонтано разоткривање или во љубовна среќа што доаѓа одеднаш. Понекогаш, првиот впечаток лесно може да измами. Работа: Треба да се ослободите од погрешните навики и да прифатите нечија идеја како добар водич. Успешните луѓе секогаш бараат добар совет. Здравје: Уживајте во омилената забава …

Повеќе »