Tag Archives: 94 е нов историски резултат

(ВИДЕО) Најлуда трка, најлудо лице: Се испиша историја

Карстен Ворхолм го собори сопствениот и светски рекорд на 400 метри со пречки, 45,94 е нов историски резултат. Во почетокот на јули, Ворхолм го собори рекордот на Кевин Јанг стар 29. години, а сега тој се надмина себеси. Неговиот претходен резултат беше 46,70, но тој не можеше ниту да сонува …

Повеќе »