Tag Archives: 75 км на час

(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ што останува од автомобилот при судар со 75 км/час!

Брзината на движење е 75 километри на час. Познато е дека автомобилите се најслаби на удар од страна, кога патниците се заштитени само од страничните воздушни перничиња и структурата на вратата со дополнителни засилувања. Не е изненадувачки што дури и при пониски брзини, ваквите судари можат да завршат со сериозни …

Повеќе »