Tag Archives: 75. години

(ФОТО) Требало да наследи славен голман а денес е осуденик на 75. години затвор!

Колку пати се случило на некој спортист, во прв ред, фудбалер, многумина да му предвидат блескава кариера? Илјада пари. И често, таквите предодредени играчи поради повреди, луда глава или недостаток на среќа никогаш не го оправадуваат сиот тој потенцијал. некои завршуваат во помали клубови и ја завршуваат спортската кариера. Но, …

Повеќе »