Tag Archives: 7. правила

Руски психотерапевт нуди 7. златни правила за добар живот:„Никогаш не ја префрлувајте одговорноста!“

Андреј Курпатов, познат руски психотерапевт, писател и колумнист на многу публикации, ги постави златните правила во неговиот живот. Ви предлагаме да ги прочитате, бидејќи тие можеби и вам ви одговараат. Креаторот на современиот модел на психологија, автор на повеќе од сто научни трудови и неколку десетици монографии, управува со еден …

Повеќе »

Еве колку треба да одите за да ослабнете: 7. правила за симнување на килограми со пешачење!

Најдобрата и најлесната форма на рекреација Зад нас се деновите кога уживавме во празничната трпеза. Поради тоа што малку се движевме, а јадевме исклучително калорична храна, дојде до зголемување на телесната тежина. Сега е вистинското време да се позанимавате со вашето тело, а најдобриот начин да го направите тоа е …

Повеќе »