Tag Archives: 6. години

(ВИДЕО) ЕКСПЕРМЕНТАЛЕН ТРЕТМАН – Момче (6) победил „неизлечива леукемија“:„Нашето малечко чудо!“

Оскар Сакселби-Ли (6) од Велика Британија победи „неизлечива леукемија“. Кога му било кажано во Велика Британија дека нема помош, семејството собра 600.000 долари и отишло во Сингапур на експериментален третман. Stem cell donors for Oscar Five-year-old Oscar Saxelby-Lee from Worcester is being treated for an agressive form of leukaemia at …

Повеќе »

(ВИДЕО) ЗА УБАВ ДЕН: 6. годишно девојче ја свири „Take me to the moon“

Талентот е нешто што не може ниту да се купи ниту создаде…Со него се раѓате, а понатаму зависи од вас… Токму со талент за музика се има родено 6. годишната Миумиу (според Јутјуб) која свири гитара и пее…Преслаткото девојче се извинува што не го говори (и пее) англискиот подобро но …

Повеќе »

(ФОТО) ДЕВОЈЧЕ ЗА ВОСХИТ: Има само 6. години, а веќе два пати го освоила Килиманџаро

“Ешлин го собори рекордот кој го држеше Монтана Кини од САД, а која минатата година, до врвот се искачила со седум години и десет месеци. Горда сум на своето дете, беше неверојатно искуство” Шестгодишното девојче Ешлин од Велика Британија, станала најмладото женско лице кое дошло до врвот на планината Килиманџаро …

Повеќе »

(ФОТО) КУЌА НА ХОРОР: Момче (6) пронајдено врзано „во ланци како куче“ !

Шест годишно момче било измачувано од родениот татко кој вели дека тепањето и врзувањето биле дел од воспитните мерки… Полицијата спасила шестгодишно момче од семејното насилство на кое било изложено подолго време во село во областа Луганск во Украина. Случајот бил пријавен од страна на родители на пријателите на момчето, …

Повеќе »