Tag Archives: 5. милиони луѓе

Топ листа на најубави народи на светот

Најновата листа на најубави народи во светот изненади многумина, а некои ги навредлаи. Во секој случај, сега е малку појасно дали се точни оние стереотипи дека Германците се најгрди во светот, а Италијанците се најубави. Познатиот сајт за запознавање BeautifulPeople.com објави список со најубавите луѓе во светот, судејќи според бројните …

Повеќе »