Tag Archives: 453 грама

Чудесното бебе родено со само 453 грама после 133 дена минати во болница си оди дома

КОГА е роден во 22-та недела од бременоста, лекарите предвиделе дека нема да преживее. Но, малиот Расел храбро се борел и докажал дека не се во право. На 1. октомври, четири месеци по раѓањето, тој бил пуштен дома. Мајката на Расел, Наташа Вилијамс се породила во болницата Тулан Лејксајд во …

Повеќе »