Tag Archives: 37. години затвор

(ВИДЕО) Лажно обвинет, одлежал 37. години затвор – сега е слободен и настапи на „Америка има талент“

Одлежал 37. години за дело кое не го сторил… „Да, ме затворија. Некој мораше да биде обвинет. Но јас знаев дека не сум го сторил тоа, не сум ја силувал девојката. Тие ме пикнаа в затвор, но јас не дозволив затворот да ми се пикне во главата“, вели Арчи Вилијамс. …

Повеќе »