Tag Archives: 25. февруари

Во месецот на љубовта: Ексклузивен концерт на Раде Шербеџија во Филхармонија

Најголемиот боем од балканските простори, Раде Шербеџија, на 25. февруари.2020. година ќе одржи ексклузивен концерт во Скопје, во Филхармонија Раде Шербеџија овој пат во Скопје доаѓа со концептот „Ti bi htjela pjesmom da ti kazem“, а ќе настапи и со репертоар во кој ќе ги има сите класици како: „Ne …

Повеќе »