Tag Archives: 14-годишна возраст

Родителите на 14 годишниот Кристијан молат за наша помош: Потребни се уште 4.300 евра, да донираме заедно!

Кристијан Андреев е дете на 14-годишна возраст кое боледува од многу тежок облик на аутизам и епилепсија. Закажани се три сесии-операции на матични клетки во Турција кои ќе чинат 38.600 евра. За неговите родители сумата е преголема и затоа истите ги замолуваат граѓаните да им помогнат во битката, да донираат. …

Повеќе »