Tag Archives: јапонско куче

(ВИДЕО+ФОТО) ВЕЧНА ЉУБОВ: Куче 18. месеци не се поместува од местото каде загинал неговиот сопственик!

Неколку мештани се обиделе да го вдомат, но тој стално се враќал. Со тек на време се откажале од обидите, но затоа на верното куче му направиле куќичка и редовно му носат вода и храна… Минувачите веќе добро знаат едно куче во Грција кое веќе повеќе од година и пол …

Повеќе »