Tag Archives: ѓорѓија

(ВИДЕО) Македонски ковид јунак: Ѓорѓија на 80. години го победи корона вирусот!

Не се само во светот и кај нас, во Македонија, има луѓе во години кои го победиле вирусот кој внесе многу немир во светот… Позитивниот резултат на Ковид-19 Ѓорѓија го добил на својот 80. роденден. Тој се изборил со вирусот и испраќа порака до младите да ги почитуваат мерките за …

Повеќе »