Tag Archives: што донесува

Се’ се открива: Што на секој знак ќе му донесе младата Месечина во Рак?

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Со Месечината во Рак, важно е да се договориме за работите од минатото за да се движиме непречено напред, најпрво да си ги објасниме емоциите, а потоа и на …

Повеќе »

Хороскоп за декември 2020: Што ве чека до крајот на годината?

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Оваа година не беше онаа на која многумина се надеваа. За среќа, декември претскажува големи промени што нè очекуваат, затоа последните недели од овој месец и годинава ќе бидат …

Повеќе »