Tag Archives: што да напишете

(ФОТО) Писмо до Дедо Мраз: Само искрени желби за неопходни нешта – предност имаат добрите луѓе!

Кога сакате да испратите писмо до Дедо Мраз треба да имате предвид дека е многу зафатен човек. Сите знаеме дека живее во лапонија, поточно во Рованиеми, каде можете да го посетите во неговата канцеларија. Дедо Мраз и неговата прва дама Ако Лапонија е многу далеку за вас оваа година но …

Повеќе »