Tag Archives: штитат простата

СЕМКИТЕ ОД ТИКВА НЕ ТРЕБА ДА БИДАТ ПОВРЕМЕНА УЖИНА: Нема нешто што го немаат, само ВОЛКУ грамови дневно ќе ви решат многу проблеми!

Научниците и лекарите се согласуваат, особено психолозите, дека грицкањето семки го подобрува нашето расположение, но исто така велат дека тоа не е сè што можат да направат за нас.Нема ништо лошо во семките од тиква: освен што го намалуваат стресот и анксиозноста, тие се способни да не заштитат од дијабетес, …

Повеќе »