Tag Archives: шпајз

(ВИДЕО) ПРАКТИЧНИ СОВЕТИ: Како да ги сочувате продуктите во фрижидер и на отворено од расипување?

Често ни се случува да купиме повеќе свежи продукти, да не одиме постојано во продавница… Но, тие продукти најчесто и’ се расипуваат па се доведуваме во непотребен трошок… Во видеото кое ви го презентираме ќе можете да откриете како на лесен начин да сочувате лимони, сирења, пиперки, лубеница па и …

Повеќе »