Tag Archives: човек на животот

(ВИДЕО) Се мажела 10. пати и не сака да запре!Ја бара љубовта на својот живот!

Таа била во брак дури десет пати, и сè уште не ја пронашла љубовта на својот живот Кејси од Америка, се појавила во една емисија со д-р Фил, за да побара совет за тоа каде греши во нејзините врски, откако размислува да стави крај на бракот со нејзиниот десетти сопруг. …

Повеќе »