Tag Archives: цела година лето

(ФОТО) Земја на вечно лето: Синиот рај ги продава своите пасоши!

Државјанство може да се добие на два начини – ако донирате пари на Фондот за одржлив развој или вложите во изградба на недвижнина на островот… Свети Кристофер и Невис е карипска земја во малите Антили. Иако се простира на само 261 квадратен километар во Карипското море, една е од најпопуларните …

Повеќе »