Tag Archives: хонда

(ВИДЕО) Обидете се да наброите што се’ носи оваа Хонда!

МНОГУМИНА на Балканот со Фичо имаат изградено куќи, а во Америка ги селат со автомобил. Сите имаме потреба, понекогаш, да го преоптоваруваме нашиот автомобил со багаж, намирници или некои други предмети кои честопати го надминуваат капацитетот на самиот автомобил. Возачот на оваа Хонда сепак отишол чекор подалеку. Сите знаеме дека …

Повеќе »

Оваа Хонда ја убива короната – еве и како!

Постојат се повеќе автомобили кои нудат вентилација опремена со напредни филтри кои спречуваат влегување на мали честички.Но, Хонда отишла чекор подалеку. Хонда го претставува Курамаку, нов производ во опсегот на филтри за системот за вентилација. И’ додека класичниот филтер во кабината овозможува минување на ситни честички, напредните (CN 95) спречуваат …

Повеќе »

(ФОТО) ПРВ ПАТ: „Автомобил на годината“ во Германија е од Јапонија

Првиот целосно електричен модел од Хонда за Европа, „Хонда Е“, ја доби титулата „Германски автомобил на годината 2021 година“, што воедно е и првото возило на јапонскиот бренд на кое тоа му успеало. Автомобилот победи и во категоријата „Нова енергија“. Ова е последна во низата престижни награди доделени на „Хонда …

Повеќе »