Tag Archives: фурнаџиски

Како лебот со кисело тесто стана сè популарен?

Лебот претставува главна состојка во исхраната кај децата и возрасните. Во солена или блага варијанта, сè уште е најредовната консумирана храна. Постојат повеќе видовилеб, но исто така постојат и различни начини нанегово приготвување. Еден од најстарите начини во светот за подготовка на леб е со кисело тесто. Овој лебстанува повторно …

Повеќе »