Tag Archives: филтер

Оваа Хонда ја убива короната – еве и како!

Постојат се повеќе автомобили кои нудат вентилација опремена со напредни филтри кои спречуваат влегување на мали честички.Но, Хонда отишла чекор подалеку. Хонда го претставува Курамаку, нов производ во опсегот на филтри за системот за вентилација. И’ додека класичниот филтер во кабината овозможува минување на ситни честички, напредните (CN 95) спречуваат …

Повеќе »