Tag Archives: физика

(ВИДЕО) Најпознатиот светски научник изнесува доказ дека БОГ ПОСТОИ!

Може ли науката, за која долго се сметаше дека е спротивна на верата, навистина да докаже дека Бог постои? Позната личност во научната заедница неодамна изјавила дека пронашла докази што покажуваат дека постои повисоко битие и го опишува како чин на „управување со сè“. Теоретскиот физичар Мичио Каку, кој е …

Повеќе »