Tag Archives: фејслифтинг

(ВИДЕО) Резултати за една недела – Затегнување на лицето без операција: Славен метод на доктор Попов!

За да што подолго се задржи младешкиот изглед без одење под нож… Многу жени сонуваат лицето што подолго да им остане младо и без брчки. Доктор Питер Попов развил метода за фејслифтинг без операција користејќи едноставни и многу ефикасни вежби. Обично, кога се сака да се направи затегнување на лицето …

Повеќе »