Tag Archives: умерена исхрана

Умерената исхрана е поедноставна отколку што мислите

Ако се фаќате за глава кога ќе го слушнете изразот „умерена исхрана“, тоа е затоа што нема строги правила за тоа што навистина значи. Всушност, изразот „умерен“ се дефинира како „начин што е разумен и не е претеран“. Бидејќи овој термин е склон кон различни толкувања, можете да одлучите како …

Повеќе »

„Волшебен напиток“ за кој тврдат дека како од шега ги топи килограмите

Ако сте од оние кои сакаат да ја „средат“ фигурата, овој волшебен напиток е вистинско решение за Вас… Многу жени кои мака мачат со одвишните килограми на сите начини се обидуваат да ја доведат линијата во ред, но не секогаш успеваат во таа замисла. Нутриционистката Синија Сас осмислила волшебен напиток …

Повеќе »