Tag Archives: убав живот

(ФОТО) ЖИВОТОТ Е ЧУДО – ОКСАНА РОДИЛА ПЕТОРКА, А ТОГАШ ЈА НАПУШТИЛ СОПРУГОТ: 5 години подоцна, живее подобро од кога било!

Прочитајте ја приказната за една навистина силна жена До 2015 година, семејството на Оксана Кобелецкај и Сергеј Семенов не се разликувало од милиони други: мајка, татко и ќерка Алиса. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот почнак да размислува за проширување на семејството. Кога на ултразвук дознале дека …

Повеќе »

(ФОТО) ДОБРО ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА СВОЈАТА ДЛАНКА: Ако го имате овој знак предодредени сте за големи работи во животот!

Овој знак го има само 3 проценти од светската популација Ако буквата „М” (комбинација на линијата на животот, судбината и срцето) е јасно исцртана на вашата дланка, може да се сметате за уникатни. Овој феномен е многу редок, и само 3 проценти од светската популација го има овој знак. Како …

Повеќе »

Каде е Македонија според европските мерила за благосостојба

Луксембург е, според вредноста на она што нивната земја го создава за една година, но исто така и според тоа што трошат нејзините жители – на самиот врв на официјалната европска статистика. Иако сè уште не е членка на ЕУ, според мерките на европска потрошувачка, тој се наоѓа на дното …

Повеќе »

(ВИДЕО+ФОТО) Мајка го оставила бебето во напуштена куќа: 10. години подоцна ја дознала шокантната вистина!

Се’ започнало еден ден, кога соседот во близина слушнал бебе како плаче. Тој не обрнувал многу внимание и се вратил на своите дневни активности. Сепак, следниот ден го слушнал истото! Се чинело дека нема никој во таа куќа, немало светло, можешежжло да се слушне само плачот на бебето. Во тој …

Повеќе »