Tag Archives: тоалетна хартија

(ФОТО) ПОЛСКА СО УКРАИНА – Ова е моментално еден од најпопуларните сувенири што се продаваат во Варшава

Тоалетната хартија со ликот на рускиот претседател Владимир Путин и натписот „Путин, е*и се“ е еден од најпопуларните сувенири што во моментов може да се купат во Варшава. Главниот град на Полска е полн со потсетувања на војната што се води на само неколку стотици километри од Варшава. Заедно со …

Повеќе »

(ВИДЕО) Снимка на возач на камион од Хрватска е хит:„Никој не му аплаудира на Томо што ви вози ‘таригуз’ (тоалетна хартија)“

Во моментов хит на социјалните мрежи е видеото од возач на камион, Томо, кој се згрозил од работата што ја прави за време на пандемијата на коронавирус „Никој на Томе не му аплаудира за таригузирање“, вели возачот во видеото додека самиот си аплаудира. Видеото беше објавено на Фејсбук страницата на …

Повеќе »

(ФОТО) Автомобилските гуми се црни, тоалет хартијата е бела – Знаете ли зошто?

Гумата што се користи при производство на автомобилски гуми е всушност со бела боја, но се додава саѓи за да го продолжи векот на траење бидејќи ова ја зголемува јачината и издржливоста на гумата Фактот дека нашето око гледа повеќе од седум милиони бои може да ни помогне полесно да …

Повеќе »