Tag Archives: тешко мина мојта малдост

(ВИДЕО) „Тешко мина мојта младост“: Вака се веселат Македонци!

Дали е слава, некаков собир или пак роденден како во случајот, Македонци од сите делови на светот се веселат и радуваат со своите омилени – македонски песни. Така било и на роденденот на Марина на кој пеел Дамјан Стојановски, достоен наследник на својот татко, Војо, кој остави длабока трага во …

Повеќе »