Tag Archives: тестиси

(ВИДЕО) И’ тоа го има: Фризер за „машките топки“

Еден многу мудар бербер се сетил како да го освежи својот бизнис и решил да биде бербер за машките топки… Сигурно погодувате, станува збор за фризер на машкиот полов орган, поточно за тестисите… Берберот тврди дека за таа чувствителна работа потребна е смирена рака, а тој тренирал при обликување на …

Повеќе »