Tag Archives: тенџере фризура

(ВИДЕО) И дозволил на сопругата да го истриже: Резултатот е урнебесен!

Луѓето наоѓаат различни начини да се забавуваат во домашната изолација. Некои пишуваат, некои играат, а некои експериментираат со фризерските „зафати“. Затоа Jош Брингдал, 32-годишен возач на камиони од Мичиген, решил да и дозволи на сопругата да го истриже. Ова „коцкање“ не се исплатело, со оглед дека тој завршил со фризурата …

Повеќе »