Tag Archives: тајни во компјутер

(ФОТО) Бил уапсен поради силување на девојче а потоа полицијата го пронашла неговиот дневник и настанала УЗБУНА!

Тинејџер педофил кој направил „прирачник за убиство“ со намера да мачи и убие 30. девојчиња се нашол пред судот… Хари Ли (19) сакал да стане познат како „Убиец со црвени ленти од Хејстингс“ и планирал да убива млади деовјки и да остава црвени ленти по нивното тело. Полицијата ја пребарала …

Повеќе »