Tag Archives: српски репреентативец

(ФОТО) Репрезентативецот на Србија во центар на скандал: „Јас сум геј – тоа јавно и’ порано го кажав!“

Имено, пред и по првенствениот натпревар Тераса – Сабадел, тој упатил погрдни зборови до играчот домаќин Виктор Гутиерез, поранешен репрезентативец на Шпанија во врска со неговата сексуална ориентација… Центарот на српскиот ватерполо тим од шпанската прва лига, Сабадеj, Немања Убовиќ е во центарот на скандалот за кој пишуваат шпански, италијански, …

Повеќе »