Tag Archives: средна должина

(ФОТО) Ова се фризури кои даваат ВОЛУМЕН: Ако имате ТЕНКО ВЛАКНО истрижете се ВАКА!

Тенката коса често изгледа безживотно, но со вистинската фризура може да биде и тоа како бујна. Тенката коса која е долга и права често изгледа безживотно. Покрај тоа, таквата коса почесто се мрсо, што бара почесто миење и поголема грижа. За да ја направите тенка коса практична, предлагаме да ја …

Повеќе »