Tag Archives: состав

ЧИТАЈТЕ ДЕКЛАРАЦИИ:КУПИЛА КРЕМ ВО АПТЕКА И СЕ НАМАЧКАЛА А СЕГА СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ: Жена од Калифорнија со месеци лежи неоподвижна поради труење со жива!

Една жена од Калифорнија е хоспитализирана во полукоматозна состојба откако употребила крем за лице од Мексико кој бил „полн“ со токсичниот метил-жива. Нејзиниот син изјавил дека е во болницата од јули. Таа била примена во болницата со вкочанети раце и лице, оштетен говор и проблеми со одењето, а нејзината состојба …

Повеќе »