Tag Archives: соба 39

(ФОТО) Тајни места на нашата планета на кои обичните смртници немаат пристап…

Тајната линија на метрото на наоѓа 200. метри под московските улици. Тунелот (Метро) е изграден за време на Сталин, а ги спојува Кремљ со останатите важни точки на градот како што е на пример аеродромот. До тунелот, а со самото тоа и до метрото, може да се дојде само со …

Повеќе »